Llengua i ús Revista Tècnica de Política Lingüística (Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, 1994)
Reseña: revista tècnica de política lingüística és una publicació semestral de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu principal oferir articles amb contingut útil per a la tasca que realitzen planificadors i assessors lingüístics tant de l'administració com d'entitats i organitzacions, i professionals de la llengua en general