Sistemas agrarios, politicas publicas e desenvolvimento territorial local/regional consideracoes acerca da porcao oeste da mesorregiao grande fronteira do Mercosul-Brasil - Rambo, Anelise Graciele
El articulo propone presentar aspectos evolutivos de los sitemas agrariosdel territorio de Grande Fronteira do Mercosul, espacio de insercion de politicas publicas publicas a nivel nacional.